1 Mart 2013 Cuma

Çekiliş Sonuçlandı...

Veeeeee nihayet benim de heyecanla beklediğim çekiliş sürecinin sonuna geldik derken ufak bir hesaplama hatam nedeniyle çekilişi tekrarladım:))



Küçük bir programla yaptığım çekilişi de resim olarak ekliyor ve diğer sayfadan son yorum olarak eklediğim Burcu Tayiz Hanımı tebrik ediyorum.



Yorum bırakan herkese ilgi gösterdikleri için teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda küçük sürprizlerle buluşmak dileğiyle....   





14 yorum:

  1. Tuğba Gürsoy1 Mart 2013 11:19

    Merhabalar öncelikle üzüldüm ancak kontrol ettiğim zaman katılımcı sayısında bir yanlışlık olduğunu farkettim çünkü Duygu Dervişoğlu isimli kullanıcı 2 kere yazmış tekrar sayabilirseniz toplam 28 yorum var 1 kişide diğer yorumlardan geliyor toplam 29 olması gerekiyor. Bana çıkacağından değil ama ben böyle hak geçmemesi için biraz kafama takarım o yüzden naçizane size bildirmek istedim.Sanırım çekilişin tekrar edilmesi gerekir.

    YanıtlaSil
  2. bende şimdi heyecanla geldim ama zaten 30 kişide bu şanssızlıkla bana çıkmazdı yine iç geçirerek fotograflarınıza bakmaya devam edeceğim :)) İnşallah yeni kampanyalarınızı kaçırmam. Ama Tuğba Hanımda haklı bende yorumunu okuduktan saydım 29 katılım var. Zaten bu arkadasın kısmetiyse yine ona çıkabilir.Çekilişin tekrar edilmesi gerekir sanırım. Önemli olan hak yerini bulsun

    YanıtlaSil
  3. Tuğba hanım teşekkür ediyorum öncelikle. Duygu hanım bir yorumunu soyadıyla diğerini sadece adıyla yazdığı için sanırım yanlış bir liste oluşturmuşum. çekili 29 kişi üzerinden tekrarlıyorum şimdi. Teşekkürler tekrar.

    YanıtlaSil
  4. Tuğba Gürsoy1 Mart 2013 11:42

    Hassasiyetiniz için ben teşekkür ederim Neslihan Hanım yine heyecan yaptım bakalım kısmetli kim olacak

    YanıtlaSil
  5. Havva Karalar1 Mart 2013 11:58

    Çekiliş tekrar edilmiş hayırlısı olsun. Yalnız kazanan kişi paylaştım demiş ama facebook adresinde de twitter adresinde de paylaşmamış. Şartları nasıl yerine getirmiş anlayamadım.Kusura bakmayın siz tamamen adil olması için ugrastınız sizin iyi niyetinize asla sözüm yok ama hem şartları yerine getirmemiş hemde 29. yorum yapan kişi yerine listeye sondan eklenince başkasının hakkını almış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havva hanım Burcu hanım başka bir postumun altına yorum yazmış yanlışlıkla. Facebook ve twitterda da bloğumu paylaştığını da o postun altında görebilirsiniz.

      Sil
  6. çekilişe 29 kişinin katıldığını ve 29. kişinin kazandığını görünce yazınızı okumadan eşime ben kazanmışım diye sevinçle söyledim. Çünkü dün akşam yarışma bitmesine dakikalar kala son yorumu ben yazmıştım. Kazanan kişi nereden geldi ben anlayamadım. Çünkü yarışmaya katılan son kişi bendim 29. kişi benim olmam gerekmezmi acaba?

    YanıtlaSil
  7. Neslihan Hanım Merhabalar .çekilişi tekrar etmeniz ve şeffaf bir şekilde paylaşmanız cok güzel teşekkür ederiz. Ancak kazanan diye açıkladığınız Burcu hanım 12 Ocakta ilk yorumu başka bir postta yapmış. Ondan sonraki yorum 29 Ocakta. Eşim ise son yorumu yaptı 28 Şubatta. Yani Burcu hanım çekiliş listesinde sonuncu sırada değil 1. sırada olması gerekirdi. 29. sırada ise son yorum ile listede eşim var. Tekrar kontrol edebilirmisiniz. Gerçekten bir an bize çıktı diye çok sevinmiştik ailece böyle bir çekimi uzun zamandır cok istiyorduk ancak bir yanlışlık ile gülen bu şansın elimizden kayıp gitmesi çok üzücü. Sizde yorum tarihlerine dikkat edince eminim hak vereceksiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle özür diliyorum sizi heyecanlandırmışım. Sıralamayı yaparken tarih sırasına dikkat etmedim. Sadece burcu hanım farklı bir yere yorum bıaktığı için onu listenin sonuna eklemeyi uygun gördüm. İlk çekiliş yaptığımda da kendisi listenin sonundaydı zaten.

      Sil
  8. Ama doğrusu çekiliş listesinin ilk sırasında olmasıdır. Çünkü herkesin bir kısmeti vardır eşimde son yorumu yaparak 29. çekiliş numarasın almış. Listeye ilk sıradan eklenmesi gerekirken sonradan son sıraya eklenince kısmeti elinden alınmış oluyor.Bu yanlışlığın düzeltilmesini tüm kalbimle dilerim. Çünkü siz tüm iyi niyetinizle adil olması için çekilişi tekrar etmissiniz. Yine adil olması için son yorumu yapan son katılımcının kazanmasıdır.

    YanıtlaSil
  9. Tuğba Gürsoy1 Mart 2013 12:26

    Öncelikle adil olması için tüm zahmetinizle çekilişi tekrar ettiğiniz yorumuma değer verdiğiniz için teşekkür ederim. Yalnız ben yorumları okuyunca bende Arzu Hanıma hak verdim çünkü son yorumu onlar yapmış. Burcu hanım çok daha önce yorum yapmış. Kimsenin hakkı kimseye geçmemesi için bu sıralamada tarihlere dikkat edilmeli. sonuçta bir çekiliş listesi yok sıralama yapılan yorum yapılan tarihlere göre ilerliyor. herkesin yorum sırası aynı zamanda çekiliş sırasıdır. Diğer blog yarışmalarında da hep bu şekilde yapılır.

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar yorgunluktan yatmışken aklıma geldi koşa koşa geldim bilgisayar karşısına ama neler olmuş en başta bana çıkmamış :)) Zaten cok sanslı olduğum söylenemez şaşırmadım:)). Yalnız yorumları okuyunca Emin Beye hak verdim son yorumu o yapmış sizin listeye sonradan ekladiğiniz isim ise aslında ilk yorumu yapmış 29. sırada değil. Çok tatlı bir insansınız yazılarınızdaki bu içtenlikten biliyorum eminim tatlıya bağlanacak hak yerini bulacaktır.

    YanıtlaSil
  11. Acemi bir blogger ve ilk çekilişim olduğu için sanırım biraz dikkatsizlik yapmışım.

    Kimsenin kalbini kırmak hevesini kursağında bırakmak istemem. Arzu hanım çekilişe katıdığınız mail adresinden size bir mail gönderdim. Aile çekiminiz için detayları görüşürüz.

    Nazik eleştirileriniz için teşekkürler...
    Herkese iyi geceler.

    YanıtlaSil
  12. Neslihan Hanım Merhaba, İlginiz ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çok gönülden istemiştim kismetimizmiş bizi buldu. Görüşmek üzere. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil