9 Şubat 2015 Pazartesi

Düğün Hediyeleri / Nikah Şekerleri-2

Soğuk mu soğuk bir İstanbul akşamından iç ısıtacak rengarenk güzellikler getirdim size. Daha önce yazdığım ''Nikah Şekerleri'' postumun devamı gibi olacak sanırım bu yazı.

Tüm hızıyla yaklaşan düğün sezonu için sizlere hem çok uygun fiyatlı hem de davetlilerinizin çok beğeneceği ilgi çekici düğün hediyelikleri derlemeye çalıştım. Bu konuda en büyük yardımcım tabiki Pinterest oldu.

Bu succulent fikrine bayılıyorum. Düğününde succulent hediye eden arkadaşlarımın düğünlerine itina ile gideceğimi de buradan duyuruyorum. Her yanı toz olan, içinde bayat bir badem şekeri bulunan eski nikah şekerlerini düşününce gayet kalıcı ve konuklarınızın evlerinin güzelbir köşesinde sizden küçük bir hatıra güzel olmaz mıydı :))





Veee oyun meraklısı çiftlerden gayet orjinal olabilecek iki farklı hediye. Lego ve scrabble parçaları. Umarım bu hediyeleri alan konuklar düğünü bırakıp bir masada toplanıp oyun oynamaya başlamazlar değil mi :)))



 Sırada hem maliyeti az hem de ağız tatlandıran güzel mi güzel fikirler var. Kendi nikah şekerim de annemin güzel ellerinden çıkan nefis çilek reçelleriydi. Buradaki en önemli kısım sade ve şık bir sunum yapmak.




2 küçük marshmallow 2 çikolata ve 4 bisküvi ile oluşturulmuş soldaki sade paket buradaki favorilerimden. 






Görmesem asla aklıma böyle sevimli kibritlerden bir düğün hediyeliği yapılabileceği aklıma gelmezdi :)



Hele bu zarfin basitliği ama bir o kadar da zarafeti :))

 Mumlar büyükleri boyalar da küçükleri sevindirecek küçük sürprizler :)) Hele mumları böyle güzel bir şekilde sunduğunuzda oldukça ilgi çekici görüneceklerine eminim.


 Sıcak yaz düğünlerinde en büyük kurtarıcı bir yelpaze olsa gerek.
 Elif ve Engin'in nişanında soldaki gibi bir patlamış mısır hediyesi vardı konukları için. Ve üstünde ''Engin Elif'e soruyu patlatıı.'' yazıyordu burdakine benzer olarak. Sağda ise diğer bir favorim tohumlar var. Ne kadar güzel bir düşünce bence. Tohumları sizin tarafınızdan verilen güzellikler sevdiklerinizin saksılarını, bahçelerini süsleyecek.


Magnetler oldukça sevimli birer hediye.



 Veee müzik! İnsanların kalbine giden yollardan biri bence müzik. Sizin kalbinizden çıkan müzikleri sevdiklerinize hediye etmek de oldukça romantik bir düşünce 







4 yorum:

  1. Hepsi harika ve çok orijinal,bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. Legolar ve kibrit kesinlikle çok yaratıcı olmuş. Paylaştığın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sevimliler di mi ben de bayildim. Tesekkurler size de :)

      Sil